Auto-mehaničarske usluge
Auto-mehaničarske usluge
Auto-mehaničarske usluge
AUTOMEHANIKA
 
Benzinskih i dizel automobila
U današnje vreme kod proizvođača automobila stalni je izazov napredovati u tehnologiji automobila. Smatramo da je jako važno stalno usavršavanje i razne obuke zaposlenih kako bi bili uvek trendu mehanike automobila. Popravljamo sve vrste benzinskih i dizel motora, pored toga i ostale mehaničarske kvarove, koji se svrstavaju u ovu grupu
Od usluga izdvajamo:
 
VELIKI SERVIS
 
U VELIKI SERVIS  SPADA  ZAMENA  ZUPČAST(IH)OG  KAIŠA , NJEGOVOG ŠPANERA  ODNOSNO TRKAČA  ILI  LANCA  SA  ZATEZAČIMA.
Kod više tipova automobila ujedno menja se i vodena pumpa. Takodje menja se PK kaiš ili klinasti kaiš sa španerom, trkačem.
Kod modernih automobila zamena zupčastog kaiša iziskuje posedovanje alata za zupčenje što naravno znači da i mi ulažemo jako  puno novca na ove specijalne alate,  bez kojih je nemoguće odraditi adekvatno ovaj posao. Pored toga potrebno je i iskustvo odnosno znanje za obavljanje ove vrste posla. Naša radionica stalnim kontinuitetom kupuje ove alate, kao i mnoge druge  i obezbedjuje kvalitetan rad ove vrste.
 
GENERALNO POPRAVLJANJE SVIH VRSTA VOZILA
 
Nekada ima potrebe za generalno popravljanje (osveživanje) motora, jer često ovako popravljeni motori još dugo, dugo vremena služe verno. Naravno postoje i drugi razlozi zbog kojih verne gazde ili gazdarice generalno popravljaju motore svog automobila. Jedan od razloga je kidanje zupčastog kaiša ili lanca,  postoji mogucnost da nije dovoljno promeniti samo par ventila ili podizača ventila. Ali uvek stojimo na raspolaganju i za ovakvu vrstu popravke. Za nas je izazov da osvežimo svaki motor
 
PROMENA DELOVA TRAPA
 
 Ukoliko prilikom vožnje svog ljubimca primetite bilo kakav zvuk koji dolazi iz prednje ili zadnje osovine posetite naš servis, jer naizgled malo lufta u trapovima ili amortizerima vozila može proizvesti mnogo veće troškove. Ukoliko se na vreme otkloni kvar možete izbeći popravku drugih, ispravnih delova koji usled eksploatacije vozila stradaju. Servisiranje trapa vršimo specijalnim alatima i sa originalnim delovima renomiranih proizvođača.
 
AMORTIZERI
 
Amortizeri imaju važnu ulogu: smanjuju vibriranje opruga i time garantuju dobro ležanje vozila na putu i vašu udobnost. Amortizeri, takođe kontrolišu pomeranje karoserije i garantuju vam sigurnost i udobnost prilikom vožnje, bolje ležanje vozila na putu zahvaljujući stalnom održavanju dodira točkova sa tlom i ublažavaju udarce koje uzrokuju nepravilnosti na putu
Amortizeri dakle utiču i na osećaj u vožnji putnika, ali i sprečavaju prerano trošenje delova kao što su gume, elementi prednjeg mosta, ležajevi itd.
Ispravni amortizeri obezbedjuju:
bolje prijanjanje vozila uz tlo u krivinama,
bolje upravljanje i usmeravanje vozila,
bolje kočenje.
smanjuju pomeranja karoserije,
i ublažavaju snažne udarce koje uzrokuju rupe ili izbočine na putu itd.
 
KOČNICE
 
PORED UPRAVLJANJA, OVO JE JEDNA OD NAJBITNIJIH STVARI U VAŠEM AUTOMOBILU.
 
Ovaj posao uzimamo jako ozbiljno i zato smo i koristili mogućnost za stručno osposobljavanje,  kako bi nudili najbolju uslugu. Počev od merenja udara u diskovima, korišćenje specijalne paste za sastavljenje kočionih pločica i pakni  do samog izbora kvalitetnih delova za Vaše kočnice, nudimo profesionalnu zamenu i održavanje kočnica na Vašem automobilu. Pored toga popravljamo ABS i ESP sisteme, kako mehaničke tako i elektronske kvarove na istima.
PRIPREMA ZA TEHNIČKI PREGLED VOZILA
 
Nudimo uslugu da pre nego što odete na tehnicki pregled vašeg vozila, pregledamo i da otklonimo postojeće greske zbog kojih eventualno ne bi pustili Vaš automobil u saobraćaj.
 
PREGLED VOZILA  -  OPŠTEG  STANJA
 
Danas mnogo ljudi kupuje automobile. Možda i Vi planirate zamenu svog četvorotočkaša,  zato kod nas i postoji mogućnost da pre nego što kupite automobil koji ste izabrali, da dovezete isti kod nas i da pregledamo vozilo odnosno damo naše stručno mišljenje.
Naravno ni mi ne možemo videti neke „sakrivene” mane, probleme, ali iskreno mislimo da dugogodišnjim iskustvom i stečenom praksom mozemo da pomognemo, pa čak i da spasimo neke veće izdatke koje mozda Vi ne biste primetili.
Zato vam stojimo na raspolaganju.
 
AUSPUH
 
Auspuh kao sistem je jako važan u režimu rada motora, utiče na potrošnju, snagu, zvuk, i opšti rad motora. A da ni ne pominjemo katalizatore (DPF filteri). Stručno podešavanje, varenje, zamena ovih sistema je bitna, treba posvetiti dovoljno vremena i truda čak i za ovaj, naizgled ne tako velik kvar. Obučeno i ljubazno osoblje našeg servisa Vam stoji na raspolaganju.

 

AUTO SERVIS:
Paštrovićeva 10:
U zanatskom centru
kod ulaza u Hipodrom

+381 11 354 01 66

Pon - Pet: 9:00 - 18:00
Sub: 9:00 - 15:00 servis@cupaford.rs
skype: autoserviscupa

PRODAVNICA:
Radnička 37
+381 11 354 76 76
Pon - Pet: 8:00 - 20:00
Sub: 8:00 - 16:00
prodavnica@cupaford.rs
skype: rizi.co

REGISTRACIJA VOZILA:
Radnička 37
+381 11 354 29 09
Pon - Pet: 8:00 - 20:00
Sub: 8:00 - 16:00

ŠLEP SLUŽBA 24/7
+381 63 21 07 40

Izaberite: